Contact Plasa Tantari

Firma noastra ofera la pret de producator orice model de plasa tantari si orice element din kitul plaselor anti tantari.

Serviciile noastre includ: Masurarea, Productia, Transportul, Montarea si Instructiunile de Folosire / Curatare.

Contacteaza-ne acum si comanda o plasa insecte si tantari de calitate. In 24 de ore comanda ta este finalizata.

Plasele pe care le recomandam clientilor nostril sunt plasele tip rulou. O plasa tip rulou este o protectie asigurata impotriva tantarilor, dar si un instrument usor de folosit de persoane mai in varsta sau de tineri. Cu ajutorul unui snur, plasele se fac rulou si se depoziteaza in siguranta. Apoi, actionand snurul putem lasa plasa jos, simplu si cu usurinta. Modelul de tip rulou este apreciat de majoritatea clientilor nostri.

Formular contact

Comanda acum o plasa anti tantari de calitate direct de la producator.

Plasa anti tantari – Informatii Suplimentare

Ai nevoie de o plasa anti tantari si nu stii inca care este model ideal pentru locuinta ta? Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru o discutie telefonica. Contacteaza acum echipa noastra si un reprezentat al firmei iti poate explica diferentele dintre modelele de plase. De asemenea, reprezentantul firmei noastre iti va raspunde la orice intrebare legata de masurarea plaselor, culorile disponibile pentru cadru, piesele componente sau estimarile de timp pentru comanda ta.

Asigura usile si ferestrele casei tale alegand o plasa de tantari direct de la producator. Iti suntem alaturi pentru comenzi in orice sector din Bucuresti. Oferim plase tantari in sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, transport si montare incluse in pretul comenzii.

De asemenea, oferim produsele si serviciile noastre in Ilfov: Otopeni, Berceni, Baneasa, Mogosoaia, Pipera, Tunari, Cernica, Popesti Leordeni, Comuna Pantelimon, etc. In cazul in care ne recomanzi unor clienti, iti oferim o reducere pentru client fidel.

Plase tantari – Solutia impotriva tantarilor

Iti doresti nopti linistite pentru tine si cei dragi? Comandand o plasa anti-tantari poti scapa de noptile nedormite, de intepaturi, piele iritata sau alergii. Tine locuinta ta fara tantari, muste, albine sau alte insecte comparand o plasa tantari pentru fiecare fereastra sau usa care comunica spre exteriorul locuintei tale.

O plasa de calitate produsa de firma noastra rezista de-a lungul anilor. Investitia ta intr-o plasa tantari trebuie facuta strategic. Alege produse masurate corecte, montate de experti in domeniu si produse din materiale de calitate superioara.

Comanda ta include serviciile echipei noastre si un kit complet de plasa anti tantari: plasa, cadrul, balamalele si sistemul de prindere. O plasa de tipul rulou este complet diferita de o plasa glisanta sau de una fixa. Elementele care diferentiaza plasele anti tantari sunt modelul, culoarea si pretul. In functie de bugetul tau echipa noastra iti poate recomanda plasele ideale de tantari pentru usile si ferestrele locuintei tale.

Alege din lista de plase tantari produse de noi

  • Plasa de tantari fixa - Dimensiuni maxime: 1200 mm x 1800 mm
  • Plase tantari cu balamale - Dimensiuni maxime: 900 mm x 1600 mm
  • Plase tantari rulou - Dimensiuni maxime: 2400 mm x 1800 mm
  • Plasa plisse - Marimi maxime: 6000 mm x 3000 mm
  • Plasa tantari glisanta - Marimi maxime: 3000 mm x 3000 mm

Alege modelul potrivit de plasa

Modelul plaselor anti tantari este ales in functie de designul locuintei si de necesitatile impuse de spatiul de care dispunem. O fereastra care nu permite deschidere larga a plasei in interior sau exterior necesita montarea unei plase de tip rulou, plisse sau glisant. Culoarea este un alt element care diferentiaza plasele. O culoare personalizata duce la un pret mai mare pentru comanda deoarece cadrul plasei nu se gaseste in mod normal in culori preferentiale si trebuie produs in mod special. In functie de tipul de plasa tantari aleasa de client, pretul produsului si timpul fabricarii comenzii difera. Un lucru este sigur: pentru orice tip de buget se gasesc solutii. O plasa simpla fixa poate tine departe insectele, mustele si tantarii pe timp de vara. Acelasi scop il are si o plasa glisanta – protectia impotriva insectelor. Insa, plasele de tip glisant sunt mult mai populare pentru usile care duc spre terasa deoarece ocupa mai putin spatiu.

Plase Tantari Rulou
Plasa de Tantari Glisanta